Kvaltävling till länsmästerskap- Nose Work

56965593_328922594487386_6737671791742812160_n

Kvaltävling till länsmästerskap
De
n som vinner LM går till SM på My dog i januari 2020.

ALLA medlemmar / delmedlemmar i SBK Malmö med avlagt DP i eukalyptus är varmt välkomna att anmäla sig.

NW 1 tävling med 4 sök

Datum 16 juni kl 12:00

Plats: SBK Malmö

Kl 12.00

Pris 200 kr (Swisha Danielle 0705599200)

Domare Jannica Svensson Wåhgren och Ylva Dahlgren Bengtsson

Anmäl dig på följande länk: https://docs.google.com/forms/d/1nyJneRD_XHFfNWdy7d1FXg2xQKPuxoGMX7KaUf4zTQo/viewform?ts=5ca442e5&edit_requested=true

INFO TILL TÄVLANDE:

KT (Kvaltävlingar)

För att kvala in till LM (länsmästerskap) så ska varje klubb/aktör ha en inofficiell TSM Nose Work tävling 1-2 gömmor i klass 1 nivå, tävlande får veta antal gömmor, tiden stoppas då föraren säger ”färdigt”. SNWKs riktlinjer ska följas.

Ekipagen som önska att delta ska vara hemmahörande i länet, de som önskar att delta i annat län kan söka dispens hos tavling@snwk.se. Det är endast tillåtet att anmäla en förare/hund till uttagning (den hund eller förare som är direktkvalificerad till SM kan inte delta på KT eller LM). Bedömaren ska vara auktoriserad Nose Work DP-domare eller tävlingsdomare. De tävlande ska ha ett godkänt doftprov i eukalyptus. Ekipage som är uppflyttad till högre klass har rätt att delta.

Arrangören för KT ska ansöka om en inofficiell tävling via SNWK, den ska hållas dold eftersom den inte är öppen för samtliga. Tävlingen ska hållas innan juni månads utgång. Minst tre ekipage måste delta för att kvalificeras till LM.

Då den hålls dold så bör arrangören ta emot anmälningar via mail e.d. Tänk på vilka uppgifter som ni behöver ha in för att kunna lägga till ekipagen i tävling- resultatsystemet (snwktavling.se)

Samtliga tävlande resultat ska skickas in till årets LM arrangör. Vinnaren från varje klubb/aktör går vidare till LM. Om någon inte kan delta på LM så går platsen vidare till det ekipaget som kom på andra plats osv. Det är det vinnande ekipaget som deltar och det är inte tillåtet att byta hund eller förare.

Som tävlande behöver man inte vara medlem i NW klubben, och skulle man sen vinna och gå vidare så får man väl bli det då
Avgifter går oavkortat till SBK Malmöavdelningen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *