Styrelse

Styrelsen 2017

Ordförande:  Gunilla Fredin
Vice ordförande:   Else-Marie Lundin
Kassör:  Robert Kling
Sekreterare:  Cecilia Uddman
Ord. Ledamot:  Eva-Lena Cronhamn
Ord. Ledamot:   Mattias Widenstjerna
Ord. Ledamot:   Kathrin Runge
Suppleant:   Lis-Lotte Andersson
Suppleant:   Josefine Rääf Börjesson

Revisor:  Yvonne Virgili
Revisor:  Sven-Börje Persson
Revisor suppleant:  Inger Forsberg
Revisor suppleant:  Gabrielle Svahn


Kort presentation av styrelsen.

lislotte_andersson
Lis-Lotte Andersson
Mitt stora intresse är hundägareutbildning som leder till en allmänt bättre hundhållning. Ett stort mål är också att SBK skall fortsätta vara en ideell förening där alla hittar sin nisch. Medlem i SBK sen början av 70-talet, suttit som sammankallande i TS, tidigare utbildningsansvarig  och ordförade på SBK Malmö och sitter för tillfället som suppleant i klubbens styrelse. Tävlingsledare, certifierad tävlingsinstruktör bruks/lydnad samt tävlingsinstruktörslärare. Testledare (vilande), Tävlingsledare polis-SM och styrgruppen SSM. Tävlat SM i skydd 2007. 40 år med egen firma med hundtrim och handling. Arbetat med reklam och marknadsföring för MalmöMässan och Boat Consult Cardell AB, samt utbildning i vuxenpedagogik vid Malmö högskola.

 

robert_kling
Robert Kling
Pensionär som varit verksam som ekonomichef i bolag ingående i Axel Johnsonkoncernen. Medverkat i bolags- och idrottsföreningars styrelser och idag kassör i SBK Malmö.
Jag har alltid haft hund och tävlat/tränat hund regelbundet sedan 1993.
evalena_cronhamn
Eva-Lena Cronhamn

SM general 2015
30 år med hundar, idag är det Tango(schäferhane på 8 år) som är familjens kompis och som vi tävlar elit sök, spår och rapport. Vi uppskattar alla trevliga träningskompisar och hundar som hela tiden ger oss nya kunskaper och glada skratt i både sol och regn. Tävlingsledare och domare sedan 90-talet. I min yrkesbana har jag många års erfarenhet av olika former av ledarskap och jobbar idag som förvaltnings- och marknadschef i AB Landskronahem.
IMG_1559

Else-Marie Lundin

Journalist och författare.

Ny inom hundsport men med desto större erfarenhet inom hästsport. Har tävlat i hoppning och dressyr samt tränat och fött upp galopphästar. Suttit i styrelsen för Jägersrogaloppens Amatörtränarförening. Har även suttit i styrelsen för Svenskföreningen i Hua Hin, Thailand.

Har bott i Thailand i sju år och flyttade hem till Sverige för två år sedan. Tog med våra två blandrashundar samt en katt.

Tacksam för all hjälp jag fått på SBK Malmö med gatuhunden Hanzon.

Comments are closed