SBK:s Malmöavdelning

Aktivitets- och Spårgrupp

Vad gör träningsgruppen?
I denna grupp tränar vi som vill aktivera våra hundar i spår i park/stadsmiljöer och/eller olika moment från de olika grenarna på appellplanen. Tanken med våra träningar på appellplanen är att de ska vara varierande. Alla i gruppen tränar mot sina egna mål och utifrån sina egna förutsättningar. Målen för träningen i denna grupp är allt från att ha en rolig stund tillsammans med sin hund och likasinnade, samtidigt som man får ett bättre samarbete med sin hund, till att vilja komma ut och tävla. Vi hjälps åt att tillsammans bli bättre hundförare åt våra hundar.

När tränar gruppen?
Gruppen tränar på klubben varannan tisdag, ojämna veckor, kl: 19.00 samt på annan plats varannan söndag, jämna veckor, kl: 09.00.

Vill du bli en del av gruppen?
För att gå med i träningsgruppen krävs att du har gått valp- eller grundkurs eller har liknade kunskaper. Om du vill gå med i gruppen, så maila Anders Rylander på rylanderanders@outlook.com och berätta lite om dig själv och din hund. Du kommer därefter bli inbjuden att provträna med gruppen. Känns allt bra så är du och din hund sen varmt välkomna att gå med i gruppen. Ett annat sätt att gå med i gruppen är att bli inbjuden av någon som redan är med i gruppen.

Vilka är med i träningsgruppen idag?
Anders Rylander med Vilda
Camilla Ljungkvist med Bailey
Cecilia Andersson med Vera
Eeva Kalthoff med Nita
Jonas Eriksson med Fubbick
Johanna Stenberg med Hugo
Johnny Nilsson med Haley
Lena Rafstedt med Lexie
Marie Bergergård med Valle
Maria Grizell med Lizzie
Marianne Johansson med Steven
Patrik Andersson med Axo
Sandra Winberg med Sally
Tove Kortelainen med Alice
Åsa Freij med Olle