Ingrid Dahlqvist

Lite om mig
Jag är utbildad allmänlydnadsinstruktör, rallylydnadsinstruktör, noseworkinstruktör, hoopersinstruktör. Är rallylydnads-sekreterare, rallylydnads-skrivare, rallylydnads-domare och doftprovsdomare i nosework. Innan coronan så var vi och tävlade mycket utomlands.

Jag har fyra hundar, tre bordercollies och en welsh sheepdog, Kelly (15), Myrddin (9), Edit-Aurora (8) & Timotej (2). Kelly har bl.a. tävlat lydnad startklass, klass 1 & klass 2 lydnad i Dk, är svensk och dansk rallychampion, uppflyttad till klass 2 rally i Tyskland. Myrddin har mest tävlat rallylydnad men vi tävlar även nosework och hoopers. Han är svensk och dansk rallychampion, uppflyttad till klass 1 rally i Tyskland. Edit-Aurora tävlar i nuläget endast hoopers och rallylydnad. Hon tävlar Avanceradklass rallylydnad, Expertklass i Danmart och klass 1 i Tyskland. Timotej är minstingen och med henne har jag inte gjort så mycket. Har startat i hoopers tävling och snart blir debut i rallylydnad.

För övrigt så tränar vi vallning, mest får men även lite nötvallning. På klubben håller jag i dagsläget främst kurs i rallylydnad, nosework och hoopers. Kan även hålla i valp- och grundkurs, kantarellsökskurs och balansbollskurs.