Ann-Louise ’Annie’ Marveus

AnnieLite om mig
Jag är utbildad valpkurshandledare och håller valpkurser på SBK Malmö. Det är mycket inspirerande och givande att vara med i början för att lägga grunden till en härlig och positiv relation och utveckling för både valp och ägare. Att ge dem verktyg och motivera till att jobba vidare.

Jag har två tikar av rasen keeshond. Lillavän som är 6 år och Leia som är fyra månader. Jag har tränat och tävlat i lydnad, rallylydnad och en del agility. Lillavän och jag tränar nu specialsök/ Nosework. Det är roligt att prova på lite olika aktiviteter för att se vad som passar just mig och min hund.

Vad anser du är viktigast när man tränar hund?
Att skapa en relation som bygger på trygghet och tillit är viktigt i all hundträning och framför allt det viktigaste att ha roligt tillsammans.