Jannica Svensson Wåhgen

jannicaLite om mig
Jag är utbildad allmänlydnads- och rallylydnadsinstruktör via SBK, agilityinstruktör genom SAGIK, certifierad nosewokinstruktör via SNWK och diplomerad instruktör med inriktning aktivering via Örkelljunga Utbildningscentrum Hund. Jag har varit instruktör på klubben sen 2015 och håller främst valpkurser och rallylydnadskurser. Sen maj 2019 är jag även kanslist här på klubben.

Jag är uppväxt med hundar nästan hela livet, har haft uppfödning tillsammans med mamma och idag bor jag med tre glada vovvar; två wheaten terriers och en russkiy toy. De heter Juni (9år), Kida (5år) och Paxi (2år). Vi tränar lite agility då och då samt balansträning/”dogparkour” på promenaderna och tävlar i rallylydnad och nosework.

Vad anser du är viktigast när man tränar hund?
Enligt mig är det absolut viktigaste med hundträning att ha roligt och trevligt tillsammans. Genom träningen utvecklas vi både som individer och som ett team och samarbetet är en viktig del av hela vår relation.

Vilken hundsport tycker du är roligast och varför?
Jag skulle nog säga nosework mest för att det är enklast att utföra var som helst men såklart även rallylydnad. 🙂