Yvonne Virgili

yvonne1Lite om mig
Mitt namn är Yvonne Virgili. Jag är utbildad allmänlydnad- och rallylydnadsinstruktör på SBK Malmö. Jag håller i valpkurser och grundkurser här på klubben. Jag är även med och håller i diverse workshops och föreläsningar.

Jag har en riesenschnauzer som heter Hugo och som är snart 12 år. Han har fått leva ett lugnt och trevligt liv med mig och min man. Vi är tre pensionärer som går ett spår då och då. Hugo var tyvärr med om en olycka vid 8 mån ålder som gjorde att jag aldrig tävlat med honom utan vi har mest gjort rehab för att hålla honom fri från hälta. Hugo är min 8e hund. Jag har haft flera olika raser som labrador, newfoundland, svart terrier, riesenschnauzer och dvärgschnauzer. Tillsammans med hundarna har jag bl.a. tävlat i spår, sök, utställning samt haft en tjänstehund i bevakning.

Jag har haft ett mycket krävande arbete och jag hade hundträningen som min absoluta avkoppling. Numera åker vi mest ut i Europa vintertid med vår husbil. Hugo är en mycket berest hund som varit i de flesta länder i Europa.

Jag älskar att ha grundkurser och ge deltagarna de verktyg de behöver för att få ett bra och trevligt liv med sin hund. Att se glädjen hos deltagarna när de får tillrätta med problem är värt varje timme jag lägger ner på klubben.