Ing-Marie Lindberg

ingmarie Lite om mig
Jag är aktiv inom agility på klubben. Jag är utbildad Agilityinstruktör (A1+A2) och håller regelbundet kurser steg 1-3 beroende på efterfråga och behov. Jag har också gått egna kurser i Agility för olika meriterade instruktörer på elitnivå, vilket har varit mycket givande.

På kurserna jobbar vi bl.a. med kontakt, självständiga hundar, kroppsspråk/handling hos förare och fart tillsammans.
Jag har fram till 2020 drivit agility framåt, samt suttit med i såväl styrelse som HUG under ett antal år. Jag har också varit drivande i våra tävlingar under 2016-2019. Fr.o.m 2020 har jag bestämt mig för att lägga min energi på mina egna hundar och utvecklas tillsammans. Kommer dock att fortsätta som instruktör och i träningsgrupp.
Jag har två hundar av rasen Perro de Agua Espaniol. 8- och 5-år gamla. Min äldre tävlar i klass 2 och min yngre är klar för klass 2 i hopp. Vi har haft 1 sabbatsår och ska försöka starta upp igen under 2020.

I övrigt har jag tränat och/eller tävlat viltspår, lydnad, rally och nosework. Båda hundarna har också gått två steg i specialsökskurs. Undrar du över något kom gärna fram och prata. Vi ses på kurs och på klubben!