Aktivitets- och Spårgrupp

Vad gör träningsgruppen?
I denna grupp tränar vi som vill aktivera våra hundar i spår i park/stadsmiljöer och/eller olika moment från de olika grenarna på appellplanen. Tanken med våra träningar på appellplanen är att de ska vara varierande. Alla i gruppen tränar mot sina egna mål och utifrån sina egna förutsättningar. Målen för träningen i denna grupp är allt från att ha en rolig stund tillsammans med sin hund och likasinnade, samtidigt som man får ett bättre samarbete med sin hund, till att vilja komma ut och tävla. Vi hjälps åt att tillsammans bli bättre hundförare åt våra hundar.

När tränar gruppen?
Gruppen tränar på klubben varannan tisdag, ojämna veckor, kl: 19.00 samt på annan plats varannan söndag, jämna veckor, kl: 09.00.

Vill du bli en del av gruppen?
För att gå med i träningsgruppen krävs att du har gått valp- eller grundkurs eller har liknade kunskaper. Om du vill gå med i gruppen, så maila Anders Rylander på rylanderanders@outlook.com och berätta lite om dig själv och din hund. Du kommer därefter bli inbjuden att provträna med gruppen. Känns allt bra så är du och din hund sen varmt välkomna att gå med i gruppen. Ett annat sätt att gå med i gruppen är att bli inbjuden av någon som redan är med i gruppen.

Vilka är med i träningsgruppen idag?
Anna Erlandsson
Anna Levin
Anders Rylander med Emrys
Annie Marveus
Ann-Christine Hellqvist
Cecilia Nibér
Christine Stålhammar
Ellinor Torberg Ekecrantz
Fredrik Kristell
Heléna Stark
Helén Damberg
Iris Sundquist
Jenny Bladgren
Jonas Eriksson med Fubbick
Jonas Månsson
Johanna Stenberg med Hugo
Johnny Nilsson med Haley
Karin Hedengren
Karin Jönsson
Katarina Gullstrand
Kenneth Lundgren
Kerstin Strand
Klas Persson
Lena Steffner
Linnea Hedlund
Lisa Winblad
Malin Olander Roese
Maria Grizell med Lizzie
Marianne Johansson med Steven
Marie Hannerstig
Mikael Pankko
Py Björklund
Tommy Mårtensson
Åsa Freij med Olle